'' HAYALİMDEKİ 23 NİSAN'' KONULU RESİM YARIŞMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Cide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce '' Hayalimdeki 23 Nisan '' konulu resim yarışması düzenlenmiştir. Bu vesileyle bize bu güzel vatanı armağan eden başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını , tüm şehit ve gazi atalarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

KATILIM ŞARTLARI:

ØYarışmaya gönderilecek resimlerde, resim tekniği serbesttir.

ØResimlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, herhangi bir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yayın organında yer almamış olması gerekir.

ØResmin herhangi bir yerinde, bir yerden alınmış ve resme yapıştırılmış resimler yer alamaz.

ØHer yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir.

ØYarışmaya gönderilecek resimlerin ön yüzüne öğrencinin adı , soyadı, işaret vb olamaz.

ØResmin Arkasına , Sol Alt Köşeye Ad-Soyad –Sınıf ve Rumuz Yazılmalıdır.

ØYarışmaya gönderilecek resimler, 35x50 cm ebatlarındaki (boyut) resim kâğıtlarına yapılır.

ØESERLERİN ÖĞRETMENLERE VEYA OKUL İDARESİNE SON TESLİM TARİHİ:12 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA ‘DIR.

05-04-2023

Etiketler :DUYURU,